Österbottens Jässi

AKTUELLT

..........................................

Jässi-avloppsvattenprojekt deltar i RSA-mässan 13.-14.4.2019.

Jässi-projektet hittas på RSA-mässan vid plats 4.7. Välkommen!

Meddelande 10.4.2019

..........................................

Österbottens Jässi-projektets kartläggnings- och rådgivningsbesök har avslutats för den här hösten. Allmän rådgivning fås även under hösten och vintern. Kontaktuppgifterna finns här.

..........................................

Det finns fortfarande tid att sköta och uppdatera stugans avloppsvattensystem och torrklosett. Läs mer från Infonlad 30.7.2018

..........................................

Nu söker vi kommuner som inkommande sommar (2018) är intresserade av avloppsrådgivning för glest bebyggda områden!

Närmare beskrivning i bifogat brev.

 

 

 

 

 

Österbottens Jässi-projekt

Jässi-avloppsvattenprojekt erbjuder högkvalitativ, opartisk, och tvåspråkig avloppsvattenrådgivning i Södra Österbotten, Mellersta Österbotten och Österbotten. Rådgivningen är gratis. Projektet erbjuder fastighetsvis rådgvining samt allmän rådgivning på evenemang och avloppskvällar. Målkommunerna för fastighetsrådgivning år 2019 är Kurikka, Evijärvi, Alajärvi, Kauhava, Kannus, Larsmo, Kaskö och Vasa, men rådgivning ges även till andra kommuner på området.

Österbottens vatten och miljö rf organiserar projektet. Samarbete görs med Västra Nylands vatten och miljö rf, samt med kommunernas miljö- och byggnadsinspektion, andra projekt inom området samt med Förbundet för vattenskyddsföreningarna i finland rf.

På dessa sidor hittar du aktuell information om projektet, lagstiftningen som berör avloppsvatten och om olika avloppsvattensystem. Om du har några frågar, ta gärna kontakt med våra opartiska avloppsrådgivare!

 

EVENEMANG

Jässi-avloppsvattenprojekt deltar i RSA-mässan 13.-14.4.2019

Jässi-projektet hittas på RSA-mässan vid plats 4.7. Välkommen!

****************