Österbottens Jässi

AKTUELLT

..........................................

Avloppsrådgivare kan också beställas att hålla informationstillfälle under händelser och evenemang, till exempel byakvällar

..........................................

Nu söker vi kommuner som inkommande sommar (2019) är intresserade av avloppsrådgivning för glest bebyggda områden!

Närmare beskrivning i bifogat brev.

..........................................

Jässi-projektet deltog i den nationella avloppsvattenveckan (vecka 19) med en avloppsvattenkväll i Jalasjärvi.Meddelande om tillställningen.

 

 

 

 

 

 

Österbottens Jässi-projekt

Jässi-avloppsvattenprojekt erbjuder högkvalitativ, opartisk, och tvåspråkig avloppsvattenrådgivning i Södra Österbotten, Mellersta Österbotten och Österbotten. Rådgivningen är gratis. Projektet erbjuder fastighetsvis rådgvining samt allmän rådgivning på evenemang och avloppskvällar. Målkommunerna för fastighetsrådgivning år 2019 är Kurikka, Evijärvi, Alajärvi, Kauhava, Kannus, Larsmo, Kaskö, Karleby och Vasa, men rådgivning ges även till andra kommuner på området.

Österbottens vatten och miljö rf organiserar projektet. Samarbete görs med Västra Nylands vatten och miljö rf, samt med kommunernas miljö- och byggnadsinspektion, andra projekt inom området samt med Förbundet för vattenskyddsföreningarna i finland rf.

På dessa sidor hittar du aktuell information om projektet, lagstiftningen som berör avloppsvatten och om olika avloppsvattensystem. Om du har några frågar, ta gärna kontakt med våra opartiska avloppsrådgivare!